Effectieve televisiereclame voor jouw bedrijf met TV Rijnmond

Adverteren via TV Rijnmond

Wil je jouw bedrijf professioneel presenteren aan een groot publiek? TV Rijnmond brengt verhalen die dicht bij de inwoners staan, en met ons dagelijkse nieuws en diepgaande programma's zijn we een volwaardig medium voor adverteerders zoals jij.

Wist je dat bijna driekwart van Nederland dagelijks televisie kijkt en ruim drie uur per dag aan het scherm besteedt? In 2022 heeft TV Rijnmond maar liefst 6,8 miljoen verschillende Nederlanders bereikt. Elke week stemmen bijna een half miljoen mensen op ons af, waarvan 106.000 zelfs dagelijks.

Onze populaire programma's zoals FC Rijnmond, met bijna 70.000 kijkers per aflevering, en Lokaal, dat elk weekend 106.000 kijkers aan de buis bindt, zorgen voor een gemiddeld weekbereik van 467.000 kijkers.

Televisiereclame is een krachtig middel dat zorgt voor meer herinnering, herkenning en merkbekendheid. Of je nu reclame wilt maken in een reclameblok of als een enkele commercial in een pre-roll, televisiereclame is zeer effectief om het imago van je bedrijf te verbeteren.

Als je overweegt om tv-reclame in te zetten, staan we klaar om samen met jou naar jouw doelstellingen, middelen en budget te kijken. Op basis daarvan kunnen we een mediastrategie ontwikkelen voor een succesvolle televisiecampagne. We adviseren graag over kwalitatief hoogwaardige producenten in onze regio. Na een ori├źnterend gesprek met een producent, waarin je jouw doelen en wensen bespreekt, kunnen we de exacte productiekosten bepalen. Deze kosten zijn onder andere afhankelijk van het aantal draai- en montagedagen, de gebruikte voice-over en de locatie.

Het bereik van TV Rijnmond

Kijkers per week
559.000
Kijkers per persoon per dag
122.000
Aantal kijkers overdag per week
196.000
Aantal kijkers Rotterdam Marathon
240.000

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Bij Rijnmond kun je ook online adverteren, en via Radio Rijnmond. Bekijk ook de mogelijkheden met onze webvertorials.

Advies op maat? Wij helpen je graag verder!

Benut de kracht van onze diverse kanalen en bereik een breed publiek in de regio. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze effectieve advertentiemogelijkheden jouw bedrijf kunnen laten groeien.