Kunst & cultuur

Bereik ruim 500.000 kunst- en cultuurliefhebbers met onze kanalen

Maandelijks bereiken we meer dan 500.000 mensen die gepassioneerd zijn over kunst en cultuur. Specifiek op de radio bereikt Radio Rijnmond wekelijks 127.000 geïnteresseerde luisteraars, lokaal én daarbuiten.

Of het nu gaat om jonge gezinnen of actieve ouderen, ons bereik heeft voor ieder wat wils. Bijna 80% van deze kunst- en cultuurliefhebbers woont in de regio. Bovendien heeft ruim een kwart van hen jonge, thuiswonende kinderen.

Deze doelgroep kenmerkt zich door een bovengemiddeld inkomen, waarbij 60% behoort tot de hoogste sociale klasse (AB1). Bijna de helft van hen heeft een hoog opleidingsniveau.

Meer dan driekwart van onze luisteraars maakt graag (culturele) uitstapjes. Dit biedt unieke mogelijkheden om jouw kunst- en cultuurinitiatieven onder de aandacht te brengen.

Bereik de juiste doelgroep en vergroot je bekendheid in de kunst- en cultuursector met Rijnmond. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen jouw boodschap effectief over te brengen aan deze enthousiaste doelgroep.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Met Rijnmond bereik je wekelijks ook 37.000 jonge gezinnen. Lees alles over het bereiken van deze doelgroep.  

Advies op maat? Wij helpen je graag verder!

Benut de kracht van onze diverse kanalen en bereik een breed publiek in de regio. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze effectieve advertentiemogelijkheden jouw bedrijf kunnen laten groeien.