Rijnmond is vanaf nu ook te vinden op WhatsApp!

Rijnmond is nu ook te vinden op WhatsApp, waardoor je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws en gebeurtenissen in onze regio.

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om bij te blijven in de hectische wereld van vandaag. Daarom sturen wij gedurende de dag enkele van de belangrijkste nieuwsberichten direct naar jouw WhatsApp. Op die manier hoef je nooit meer het laatste Rijnmondnieuws te missen.

Naast X (voorheen Twitter), Facebook, Instagram en TikTok is Rijnmond nu ook te volgen op de meest gebruikte app van Nederland: WhatsApp. Een WhatsApp-kanaal is sinds 2023 dé nieuwe manier om je favoriete bedrijven of bekende personen te volgen. Het volgen van het Rijnmond WhatsApp-kanaal is volledig anoniem. Jouw telefoonnummer en profielfoto zijn niet zichtbaar en je kunt alleen reageren met emoji’s.

Via deze link kun je beginnen met het volgen van het Rijnmond WhatsApp-kanaal. Klik bovenin het kanaal op ‘Volg’ en zet vervolgens de meldingen aan door op het klokje rechtsboven te klikken. Zo ben je altijd direct op de hoogte van het laatste nieuws in de Rijnmond-regio.